The Choice of Being Acquired for Business Growth and Development of Innovative Companies: Case Studies of Slovak Innovative Companies - Bednárová, Veronika, 1998-
V poslednom čase stúpa počet technologických akvizícií. Technologické akvizície sú definované ako akvizície inovatívnych spoločností, ktoré vynašli pokročilé technológie vyrobené veľkými etablovanými spoločnosťami, aby získali prístup k novým technológiám a technickým schopnostiam a napojili ich na svoje zdrojové základne. Tento príspevok poskytuje prípadové štúdie troch slovenských inovatívnych spoločností (Exponea, Capturing Reality, Slido) získaných veľkými svetovými spoločnosťami (Bloomreach, Epic Games, Cisco).