Teória legitimity a udržateľných sociálnych a environmentálnych postupov MSP - Marhefková, Anna, 1967-
Malé a stredné podniky (MSP) zohrávajú dôležitú úlohu v globálnom hospodárstve, významne prispievajú k produkcii, zamestnanosti a príjmom. Táto kategória podnikov je v rámci rozvinutých svetových ekonomík považovaná za pružnú, efektívnu, progresívnu a má dôležité postavenie v spoločnosti. V príspevku sa uvádza, prečo MSP majú záujem sa dobrovoľne zapájať do udržateľných sociálnych a environmentálnych postupov (SEP).