Neodkladné opatrenia v súdnej ochrane proti nekalej súťaži - Vozár, Jozef
Cieľom príspevku, vzhľadom na možnosti rozsahu, bolo zodpovedať na základné otázky aplikácie neodkladného opatrenia v práve proti nekalej súťaži. Z uvedenej analýzy je zrejmé, že súčasná právna úprava neodkladných opatrení je krokom dopredu oproti predchádzajúcej právnej úprave z viacerých hľadísk.