Daňový bonus na vyživované dieťa so zameraním na praktické príklady - Jarinkovičová, Valéria
Cieľom tohto príspevku je pomôcť čitateľom pri výpočte nároku na daňový bonus na vyživované nezaopatrené dieťa (deti) žijúce s ním v (spoločnej) domácnosti.