Free from stále má kam rásť - Kapitán, Peter
Spotrebitelia sa v oblasti free from výrobkov delia na dve kategórie. Jedna časť si bezlaktózové či bezlepkové produkty nakupuje, lebo musí, tá druhá preto, lebo chce. Hoci je ťažké jasne definovať hranicu medzi tými, ktorí nemajú na výber, a tými, ktorí len radi experimentujú, obrovský rozvoj celej free from kategórie v posledných rokoch ukazuje, že tento tovar zďaleka nevyhľadávajú len ľudia so zdravotnými ťažkosťami. Aj pri rýchlom pohľade do zahraničia je pritom jasné, že na Slovensku v tejto oblasti ešte stále máme kam rásť.