Rozhodovanie o výške finančných prostriedkov od rodičov - Konečná Veverková, Ingrid
V príspevku autorka upozorní riaditeľov škôl a školských zariadení na povinnosti spojené so stanovením a vyberaním príspevkov od žiakov, rodičov alebo iných osôb, ktoré majú voči dieťaťu a voči žiakovi vyživovaciu povinnosť. V príspevku sa zameria na rozhodovaciu činnosť riaditeľov škôl a školských zariadení zriadených regionálnym školským úradom.