Príprava a podanie účtovnej závierky v podvojnom účtovníctve za rok 2023 - Krišková, Petra, 1981-
Definícia účtovnej závierky spoločnosti. Súvaha, výkaz ziskov a strát a poznámky. Zoznam základných uzávierkových operácií.