Do európskych prístavov vplávala výzva udržateľnosti - Maťo, Vladimír
Turbulencia na medzinárodnej scéne pokračujú v napínaní dodávateľského reťazca. Nádej z oživenia trhu po pandémiii vlani vystriedala skepsa z vysokej inflácie a nízkeho dopytu, ako aj zhoršenej bezpečnostnej situácie. Významné európskej prístavy však napriek tomu odhodlane investujú do rozširovania svojich služieb. Okrem zvyšovania kapacít však pred nimi stojí aj potreba napredovať smerom k trvalej udržateľnosti.