The Impact of Digitalization on Working and Job Roles in the Banking Sector - Szeiner, Zsuzsanna
Sektor finančných služieb je jedným z digitálne najvyspelejších odvetví. Prechod na digitálnu prevádzku môže nielen uspokojiť potreby zákazníkov na vyššej úrovni, ale bankám a ich zamestnancom prináša aj rad ďalších výhod.