DuPont Analysis among European Dentistry Companies to Measure the Impact of the COVID-19 Pandemic - Heryan, Tomas
Cieľom štúdie je podhadnúť vplyv pákového efektu a jeho zmien v dôsledku pandémie COVID-19 medzi stomatologickými spoločnosťami vo vybraných európskych krajinách s rôznymi systémami zdravotného poistenia.