Inovatívna firma Biometric posúva hranice v oblasti nových technológií - Papranec Kiripolská, Viktória
Inovatívna bratislavská firma Biometric sa nebojí výziev. Posúva hranice v oblasti biometrických technológií s cieľom zjednodušiť pracovné procesy firiem. Srdcom firmy je nová generácia dochádzkového systému. Riešenie, kde cloud je spojením pre evidenciu a správu dochádzky zamestnancov. Umožňuje sledovať, evidovať a vyhodnocovať dochádzku zamestnancov online, na pracovisku či kdekoľvek v teréne.