8 nástrojov, ktoré transformujú malé a stredné podniky v 21. storočí - Papranec Kiripolská, Viktória
V súčasnom dynamickom podnikateľskom prostredí sú technologické nástroje kľúčovým faktorom úspechu. Či už ide o cloudové riešenia, umelú inteligenciu alebo efektívne bezpečnostné systémy. Autorka preskúmala osem nástrojov, ktoré môžu podnikom výrazne uľahčiť cestu k rastu, efektívnosti a konkurencieschopnosti na dnešnom rýchlo sa rozvíjajúcom trhu.