Sociálne poistenie zamestnávateľ/zamestnanec (časť VI.) - Danajovičová, Katarína
Ak zamestnávateľ neplatí mesačné poistné na sociálne poistenie môže sa tak doúštať v súlade so zákonom. Predpísanie pohľadávok sociálnou poisťovňou vystavením rozhodnutia. Penále, doručenie rozhodnutia, odovlanie, právoplatnosť a vykonateľnosť rozhodnutia, premlčanie, vymáhanie pohľadávok a vrátenie poistného.