K novelám daňového poriadku v roku 2023 a k legislatívnym úpravám sankcií účinných od 1.1.2024 - Jurčíková, Božena
Informácia o pripravovaných legislatívnych návrhoch daňového poriadku pre rok 2024. Informácia o novelách daňového poriadku schválených v roku 2023. Vybrané ustanovenia noviel daňového poriadku schválených v roku 2022 s účinnosťou od 1.1.2024.