Porovnanie ESG a ne-ESG korporátnych dlhopisov na primárnom dlhopisovom trhu - Tkáčová, Bibiana
Analýza a porovnanie základných parametrov emisií ESG a ostatných emisií na primárnom dlhopisovom trhu, s dôrazom na výnosnosť týchto dlhopisov. Rastúci záujem o udržateľné financovanie a sociálnu zodpovednosť zo strany podnikov aj investorov. Identifikácia špecifických rysov, ktoré môžu ovplyvniť výkonnosť ESG dlhopisov.