Consumer Ethnocentrism and the Influence of Selected Demographic Factors: A Comparative Study among the Countries of Slovakia, the Czech Republic, and the Philippines - Čvirik, Marián, 1992-
Skúmanie medzinárodných rozdielov v etnocentrických tendenciách. Výsledky prieskumu poukazujú na rozdiely v miere spotrebiteľského etnocentrizmu vo vybraných krajinách. Rovnako rozdielne sa prejavuje vplyv demografických faktorov.