Subjekty verejnej moci vo finančnom práve a ich právne vymedzenie - Kubincová, Soňa
Cieľom tohto príspevku je exkurz do právnej úpravy s poukazom na rôznorodosť označenia niektorých oprávnených subjektov vo finančno-právnom vzťahu, ktoré sú sporadicky označované aj ako subjekty verejnej moci a to v rámci podsystémov finančného práva (vrátane daňového práva).