Pricing Strategy as a Leading Predictor of the Profitability in Creative Industry Companies - Remeňová, Katarína, 1982-
Skúmanie, či dobre definovaná a úspešne implementovaná cenová stratégia môže výrazne ovplyvniť ziskovosť firiem v kreatívnom priemysle. Zisťovanie, či úroveň ziskovosti sa líši podľa typu výstupu a sektora kreatívneho priemyslu.