Jak si vedl pojistný trh v roce 2022? - Urban, Jaroslav
Česká asociácia poisťovní (ČAP) po roku opäť vydala výročnú správu zhrňujúcu aktuálnu situáciu na českom poistnom trhu. Jej súčasťou sú aj podrobné štatistiky s výsledkami všetkých členských poisťovní, a preto autor v nasledujúcom článku popíše najdôležitejšie závery z nedávneho vývoja.