Když roboti určují cenu pojištění - Šiška, Jakub
V neistom svete, v ktorom každý deň môže priniesť nové výzvy, sa neživotné poistenie javí ako nepostrádateľný pilier stability. Chráni naše domovy, vozidlá a podniky pred nepredvídateľnými pohromami. V tomto článku sa autor zameria ako na tradičné metódy jeho cenotvorby, tak na ich transformáciu prostredníctvom technológií a umelej inteligencie. Pozrie sa aj na regulácie, ktoré budú túto transformáciu ovplyvňovať.