The Challenges of Economic Freedom and the Influence on Financial Performance of China's Development: A Strategic Approach - Milovanović, Dragan
Čína ako jedna z najdôležitejších ekonomík sveta čelila v poslednom desaťročí v plnom rozsahu problémom a výzvam, ktoré boli spôsobené geopolitickými zmenami, dôsledkami pandémie koronavírusu Covid-19 a finančnými krízami. Prehľad predchádzajúcich výskumných štúdií ukazuje vplyv čiastkových prvkov ekonomickej slobody na finančnú výkonnosť rozvoja Číny. Tento výskum je zameraný na strategickom prístupe k danému problému s prihliadnutím na možnosť modelovania a zlepšenia situácie v reakcii na nové výzvy a problémy v budúcnosti.