Zájem o práci v pojišťovnictví mírně poklesl Pojišťovny jsou lákavým zaměstnavatelem pro zhruba 2 miliony osob - Hamanová, Jana
Ako verejnosť vníma sektor poisťovníctva, aká je dôvera v poisťovníctvo a či sú poisťovne atraktívnym zamestnávateľom, každoročne hodnotí výskum agentúry SC&C, ktorá ho realizuje pre ČAP už od roku 2018. Prostredníctvom tohto príspevku sa priblížil práve pohľad Čechov na poisťovne v úlohe zamestnávateľa.