Inovatívne partnerstvo - ako na to - Púček, Ľubomír
Článok prehľadnou formou opisuje tak teoretické, ako aj praktické aspekty inovatívneho partnerstva. Ponúka základné informácie o inovačnom obstarávaní a o inovatívnom partnerstve, opisuje fázy inovatívneho partnerstva, jeho špecifiká a trvanie. Článok tiež analyzuje postupnosť krokov v inovatívnom partnerstve a pozitíva a negatíva tohto špecifického postupu.