Inflačná doložka v stavebníctve v praxi projektov v Českej republike - Oleríny, Milan
lánok porovnáva rozdielnu rozhodovaciu prax úradov v Českej republike a Slovenskej republike vo veci použitia inflačnej doložky v zmluvách pre stavebné práce a dodávky.