The Chronology of Brexit and UK Monetary Policy - Geiger, Martin
Výsledok referenda o brexite v júni 2016 bol do značnej miery neočakávaný. Dokonca aj po hlasovaní o odchode ovplyvnili britskú ekonomiku prekvapenia týkajúce sa procesu vystúpenia. Vychádzame z oficiálneho zoznamu politických udalostí, ktorý zverejnila Poslanecká snemovňa, a z denných údajov o cenách aktív a neistote hospodárskej politiky, aby sme vytvorili nový nástroj pre prekvapenia Brexitu.