Pracovný pohovor - predzmluvné vzťahy - Petríková, Lucia
Predzmluvné vzťahy sú vzťahy, ktoré vznikajú a realizujú sa v štádiu pred uzatvorením pracovnej zmluvy, t. j. pred založením pracovného pomeru, ako aj pred jeho samotným vznikom. S predzmluvnými vzťahmi je spojený aj pracovný pohovor, ktorý má svoje zákonné pravidlá. O čom je povinný zamestnávateľ informovať zamestnanca na pracovnom pohovore? Aké otázky sa zamestnávateľ nesmie opýtať zamestnanca na pracovnom pohovore? Ako je to s vhodným oblečením na pracovný pohovor?