Unlocking the Power of Self-Compassion and Psychological Flexibility: Enhancing Emotional Health, Subjective Wellbeing, and Quality of Life in College Students - Arslan, Gökmen
Táto prierezová štúdia sa zamerala na skúmanie prediktívnych účinkov psychologickej flexibility a súcitu so sebou samým na kvalitu života, emocionálny stres a subjektívnu pohodu vysokoškolských študentov, pričom sa kontrolovali demografické a iné relevantné psychologické premenné. Výsledky podčiarkujú potenciálne prínosy podpory zlepšenia kvality života, emocionálneho zdravia a pohody vysokoškolských študentov.