Innovative Robot-Assisted Rehabilitation for Quality-of-Life Improvement: Experience from Cooperation Between Centres in Hungary and Slovakia - Takáč, Peter
Cieľom tejto štúdie bolo analyzovať skúsenosti dvoch participujúcich pracovísk so zavádzaním inovatívnej roboticky asistovanej rehabilitácie do klinickej praxe a ovplyvňovaním kvality života pacientov.