Trade Cooperation Between the EU and MERCOSUR in the Context of the Climate Crisis - Smolková, Sára, 1998-
Cieľom tohto príspevku je kvantifikovať a odhadnúť pomocou ekonometrického modelovania vplyv, ktorý by mala intenzívnejšia obchodná spolupráca medzi EÚ a MERCOSUR-om na životné prostredie.