Analýza investičného prostredia v Brazílii - Jančovič, Peter, 1995-
Cieľom článku je preskúmať aktuálne investičné prostredie v Brazílii a identifikovať jeho hlavné silné a slabé stránky. Hlavnými silnými stránkami brazílskeho investičného prostredia sú veľkosť spotrebiteľského trhu, hojnosť prírodných zdrojov, diverzifikovaná štruktúra ekonomiky, inštitucionálna podpora investičnej činnosti a mnohé ďalšie.