Šikanovanie a kyberšikanovanie v školskom prostredí: trestnoprávne hľadisko prejavov agresivity - Húsková, Ľudmila
Poukázanie na problematiku šikanovania a kyberšikany v školskom prostredí, prejavy a zdôraznenie, že identifikácia uvedených javov nie je jednoduchá. Odporúčania pre rodičov a pedagógov, ako riešiť situácie, keď sa dieťa stane obeťou alebo agresorom. Trestnoprávne hľadisko a určenie, kedy sa jedná o naplnenie skutkovej podtaty priestupku alebo trestného činu.