Plány firiem na rok 2024 - Alenová, Gabriela
Zdá sa, že Slovákom svitá na lepšie časy - v roku 2024 SR zrejme veľké prepúšťanie nehrozí a mzdy by mali naďalej rásť. Drvivá väčšina zamestnávateľov chce buď prijímať nových ľudí, alebo aspoň zachovať súčasný počet zamestnancov.