Ostatné miestne dane a poplatky - Mintál, Ján
V zmysle zákona o miestnych daniach sú okrem dane z nehnuteľností ďalšími miestnymi daňami, ktoré môže ukladať obec daň za psa, daň za užívanie verejného priestranstva, daň za ubytovanie, daň za predajné automaty, daň za nevýherné hracie prístroje, daň za vjazd a zotrvanie motorového vozidla v historickej časti mesta a daň za jadrové zariadenie.