CCD2 : revoluce, nebo evoluce? - Hauptmann, Jíři
Nová európska smernica o spotrebiteľskom úvere (CCD2), ktorá má byť do českej legislatívy transponovaná do novembra 2025 a účinná od novembra 2026. Táto smernica kompletne nahradí pôvodnú smernicu z roku 2008 a bude predstavovať výraznú zmenu v zákone o spotrebiteľskom úvere. Čo prináša CCD2 pre českých spotrebiteľov?