Dobrovoľná registrácia pre DPH - Cígerová, Nadežda
Výhody a nevýhody registrácie pre DPH. Definícia zdaniteľnej osoby. Postup pri dobrovoľnej registrácii. Oznámenie bankového účtu platiteľa po registrácii. Ručenie za daň – riziko po registrácii na DPH z pohľadu odberateľa.