Konsolidovaná účtovná závierka v samospráve - Majorová, Miriam
Príspevok je zameraný na metódy konsolidácie predstavujúce postupy, prostredníctvom ktorých sa vytvorí z individuálnych účtovných závierok konsolidovaného celku konsolidovaná účtovná závierka. Metóda úplnej konsolidácie, podielovej konsolidácie. Metóda vlastného imania.