Kybernetické útoky sú opäť najväčšou hrozbou podnikania
Kybernetické incidenty, ako sú ransomvérové útoky, úniky údajov a prerušenia IT, sú podľa 13. štúdie Allianz Risk Barometer v roku 2024 najväčšou hrozbou pre spoločnosti na celom svete. Úzko prepojené nebezpečenstvo prerušenia podnikania je na druhom mieste.