Postup obce po podaní odvolania - Hrtánek, Ladislav
Podanie odvolania daňovým subjektom je jeho podstatným právnym úkonom, nakoľko sa ním zabezpečuje preskúmanie prvostupňového rozhodnutia vydaného obcou. V súlade s platnou právnou úpravou je obec správcom dane a má aj rozhodovaciu právomoc. V článku sa dozviete, ako má obec postupovať v prípade podaného odvolania daňovým subjektom.