Cukrovinky v našich nákupoch
Blížia sa veľkonočné sviatky a s nimi stúpa i ponuka tematicky ladených cukroviniek. Zároveň sa cukrovinky častejšie objavujú v nákupnom košíku. Aj so započítaním sviatočného maškrtenia si domov prinesieme viac ako 32 kilogramov cukroviniek ročne.