Politika systému environmentálneho manažérstva - Stričík, Michal, 1969-
Enviromentálne manažérske systémy sú súčasťou manažérskych systémov, pričom kladú dôraz na dosahovanie pozitívnych enviromentálnych vplyvov. Tieto vplyvy sú významnou súčasťou politického systému enviromentálnej politiky podniku. Je dôležité, aby systém enviromentálnej politiky bol v podniku správne zavedený a aj propagovaný, a aby viedol k sústavnému zlepšovaniu v danej oblasti. Práve o týchto skutočnostiach na konkrétnych odporúčaniach, ako aj pozitívnych, či negatívnych príkladoch sa píše v príspevku.