Nejistý osud Zelené dohody pro Evropu před volbami - Votavová, Klára
Súčasný vývoj Zelenej dohody pre Európu a jej aspekty sociálnej politiky. Ak má byť klimatická politika pre občanov životaschopná, musí mať dostatočne silné sociálne členské štáty, ktoré musia občanom zaručiť silnú sociálnu záchrannú sieť a dostupné verejné služby. Sociálne opatrenia Európskej únie. Škrty, alebo klimatická politika?