Impact of the 2022 Energy Crisis on the Importance of Energy Performance Certificates for the Real Estate Market - Fekete, Dalma Eszter
Certifikáty energetickej hospodárnosti a ich vplyv na odhadovanú trhovú hodnotu nehnuteľností. Snaha o prijatie opatrení na zlepšenie energetickej hospodárnosti budov v Maďarsku. Udržateľnosť a energetická efektívnosť na trhu s nehnuteľnosťami. Charakteristika trhu s nehnuteľnosťami v Maďarsku.