Retail parky majú investičný potenciál
Koncept retail parkov je dlhodobo stabilným prvkom maloobchodných aktív, ktorý je odolný voči trhovým výkyvom. Pre svoju výkonnosť a možnosť fungovať aj mimo veľkých miest sú retail parky atraktívnou možnosťou pre nájomcov. Počas uplynulých piatich rokov bolo naprieč celým Slovenskom skolaudovaných až 19 retail parkov s celkovou prenajímateľnou plochou 93 400 m2.