Musí byť súčasťou súťažných podkladov pri zriaďovaní dynamického nákupného systému návrh zmluvy? - Hudec, Branislav
Dynamické nákupné systémy (ďalej len "DNS") sú v podmienkach verejného obstarávania na Slovensku zavedené spôsoby verejných nákupov, osvedčili sa pre rýchle a efektívne zadávanie zákaziek, možnosťou kvalifikácie nových hospodárskych subjektov (je to systém otvorený), možným predĺžením ich trvania alebo navýšením ich hodnoty. Jediným potenciálnym limitom je viazanie na bežnú dostupnosť tovarov, stavebných prác alebo služieb, ale tu sme viazaní dikciou európskych smerníc o verejnom obstarávaní.