ISO 14067: Nový nástroj pre zelené verejné obstarávanie tovarových zákaziek - Tkáč, Juraj
ISO 14067, nová medzinárodná norma pre kvantifikáciu uhlíkovej stopy produktov (CFP), sa môže stať ústredným nástrojom na podporu zeleného verejného obstarávania (GPP).