Domácnosti vloni přišly o půl miliardy odhad dopadů nepojištěných událostí z pojištění českých domácností - Jedlička, Petr
Analýza dostupných údajov o poistných zmluvách z poistenia domácnosti z výročných správ a ich porovnanie s celkovým počtom domácností v ČR. Odhadovaný počet nepoistených domácností.