NRB a zelená transformace? Zateplování budov, elektromobilita a mnohem více
Téma udržateľnosti a spotreby energie rezonuje spoločnosťou už niekoľko rokov. Príkladom sú severské krajiny Fínsko, Švédsko a Dánsko, ktoré produkujú viac ako 34 percent svojej energie z obnoviteľných zdrojov a výrazne tak znižujú nehospodárnosť svojich budov. Nie všetci podnikatelia si však môžu takú investíciu sami dovoliť. Riešením môže byť financovanie s NRB (Národná rozvojová banka), ktorej úloha môže byť v rámci zelenej transformácie kľúčová.