One-Factor Anova Model With Fixed Factor In Selected Industry - Kopčáková, Janka, 1994-
Cieľom príspevku je poukázať na výsledky vypočítané pomocou jednofaktorového modelu ANOVA s fixným faktorom v prípade aplikácie na podniky zaradené do klastrov vytvorených na základe vypočítaných pomerových ukazovateľov z národnej účtovnej závierky za rok 2019.