Manažérstvo vzdelávania dospelých v kontexte rozvoja regiónov Slovenska - Dzíbelová, Andrea
Manažérstvo vzdelávania dospelých. Región z hľadiska vzdelávania dospelých. Ukazovatele ľudských zdrojov v Slovenskej republike. Charakteristika Trnavského samosprávneho kraja. Podmienky rozvoja ľudských zdrojov vo vzdelávaní dospelých. Prieskum vzdelávania dospelých v Trnavskom kraji. Návrhy a odporúčania na zlepšenie stavu vzdelávania dospelých v regióne. Využitie vzdelanej pracovnej sily pri rozvoji konkurencieschopnosti regiónov. Faktory a bariéry ďalšieho vzdelávania dospelých v Trnavskom kraji.