Nudge Theory and Choice Architecture - Čaplánová, Anetta, 1967-
Nudge Theory (Teória postrčenia) a jej základná úloha pri formovaní architektúry výberu pri rešpektovaní individuálnej autonómie. Postrčenia (nudges) vo verejnej politike. Navrhovanie a implementácia postrčení. Nudge Theory - ovplyvňovanie voľby bez obmedzenia možností.